Saltar-se la navegació

Antoni Mañosas

Si vols veure les fotos de l’Antoni en aquest web fes clic aquí

–  Nascut a Sant Feliu de Llobregat el 30 de Març de 1942.

–  Formació fotogràfica: Autodidacte.

– Iniciat a la Fotografia l’any 1972 amb el suport del fotògraf Joan Prats i Abargués i en les tècniques digitals l’any 2003 per el fotògraf Joan Planell i Olives.

–  Soci i Fundador de la Secció Fotogràfica Ateneu, de Sant Feliu de Llobregat, l’any 1982.

– Membre i Fundador de l’Agrupació Fotogràfica Creació’90, l’any 1990 i President d’aquesta agrupació des d’aquest any fins a  l’actualitat.

–  Soci de la Federació Catalana de Fotografia des de l’any 1991.

– Realitzador de cursets d’iniciació a la fotografia els anys 1982 i 1983 a la Secció Fotogràfica Ateneu, i l’any 1992 a l’Agrupació Fotogràfica Creació’90.

– Membre organitzador del Concurs Estatal de Fotografia “Rosa d’Or” des del 1991,del Concurs de Nadal de l’Ateneu Santfeliuenc des del 1982 en diverses ocasions i del Concurs Infantil de Fotografia de les Festes de Tardor a Sant Feliu de Llobregat.

–  Jurat en nombroses ocasions des de l’any 1984, en concursos estatals, locals i socials. Essent actualment, membre del Cos de Jurats de la Federació Catalana de Fotografia (FCF).

–  Distincions obtingudes: Artista de la FCF (1999) i Mestre de la FCF (2008).

– Exposicions: Càmara Club de Sabadell, Agrupació Fotogràfica de Catalunya, Agrupació Fotogràfica de Gavà, Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besòs, Amics de Centelles, AFOCER Cerdanyola del Vallès.

–  Premiat en nombroses ocasions en concursos socials, locals, estatals i internacionals.

– Actualment interessat en diferents estils de fotografia, especialment en la fotografia experimental i d’avantguarda i en les tècniques digitals de fotografia.

Deixa un comentari