Saltar-se la navegació

Carles Sans

Si vols veure les fotos de’n Carles en aquest web fes clic aquí

CARLES SANS SALADRIGAS

DATA NAIXEMENT 4-3-1965 A SANT FELIU DE LLOBREGAT

La meva trajectòria com a afeccionat a la fotografia és variada. Vais començar a fer fotografies als set anys, amb una instamàtic, poc temps després vais començar amb una càmara de pas universal marca Regula. Als deu anys aig començar a utilitzar una càmara Reflex Minolta que era del meu pare, bàsicament en aquelles èpoques feis fotografies en blanc i negre i diapositiva.

Als catorze anys tignué la primera càmara Reflex pròpia, una Olympus OM.10.

Als disset anys la vaig canviar per una Olympus OM4, i posteriorment vaig adquirir una OM2 SP per complementar a la primera.

Pels voltants dels anys vuitanta, quan tenia dinos anys, vaig entrar com a soci de la Secció Fotogràfica de l’Ateneu, durant aquell temps vais participar en alguns concursos, com el Rallye Fotogràfic, Concursos de Nadal i Concurs de la Rosa, en els quals obtingué diversos premis.

Des de l’any 1992 fins al 2000, obtingué 13 premis en el concurs de la Rosa de Sant Feliu, dos dels quals en l’apartat nacional.

En les edicions de Sant Iscle de Cerdanyola, XXXIII, XXVIII i XIX, premis nacionals en apartats de blanc i egre i color.

1 premi nacional en el concurs dels esparces de Gavà 1994.

Hes estat dues temporades en les quals no he estat actiu fotogràficament parlant, una d’elles a partir de l’any 2000 aproximadament fins a 2006, tot i que no he deixat mai de fer fotografies.

A partir de 2007, entro de plè en el món digital adquirint la primera càmara reflex digital.

Als anys 2009 i 2010, obting primer premi en el Concurs del port de Coma-ruga, premi local en el Concurs de la Rosa de Sant Feliu, i premi Nacional abans esmentat en el Concurs de Sant Iscle de Cerdanyola.

Colaboro amb algunes agrupacions fotogràfiques fent de Jurat en concursos socials.

He fet reportatges de comunións, noces i sopars socials, per amics.

A partir de finals de 2009, torno a l’Agrupació Fotogràfica Creació 90, i en sóc un membre actiu.

 

Deixa un comentari